Speed Dating

Красиво момиче на Speed datingSpeed Dating събитията се посещават от необвързани мъже и жени в една и съща възрастова група.  На мястото на събитието ще те посрещне представител на организаторите, който ще те настани и ще ти обясни всички подробности около протичането на събитието. Обикновено присъстват между 14 и 30 човека, като разпределението между половете е равно.

 

Участниците се разпределят по двойки на маси за двама и се дава начало на първата среща. Всеки „рунд” е с продължителност 8 минути, като края му се оповестява със специален сигнал. След края на срещата дамите остават на същата маса, а господата отиват на следваща маса, за да започне втория рунд. В края на събитието си провел/а по една кратка среща с всеки представител на срещуположния пол.

 

Гледал/a си Бързи Срещи в “Сексът и градът”, “д-р Хаус”, “Hitch” и други. Има дори филм, наречен “Speed Dating”.

Когато отидеш на Speed Dating,  домакините ще ти дадат специално картонче. По време на срещите на него отбелязваш с кого от участниците би искал/а да се видиш отново, а накрая предаваш попълненото картонче обратно на домакина. Организаторите обработват резултатите и до 48 часа разменят координати само там, където има взаимен интерес за следваща среща. Ще намериш още инфо в секцията „FAQs”.

Разбери, защо Speed Dating  е толкова успешен и повече за историята на формата. Погледни какво пише по темата и в нашия блог: Как протича едно Speed Dating събитие?11 причини да дойдеш на Speed Dating и Speed Dating: Правила, препоръки, тактики.


 

 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg