Speed Dating регистрация Пловдив – стъпка 3 (от 3)

 

Регистрационната Ви форма бе приета успешно. За да завършите регистрацията си, моля закупете билет за събитието по един от описаните по-долу начини. Ако в момента нямате готовност да заплатите, копирайте адреса на страницата, за да се върнете на нея по-късно. Мястото Ви за събитието ще бъде запазено в момента, в който получим плащането Ви.

Цената на поканата за събитието е 20 лв.

Мoжете да заплатите чрез банков превод, вноска на каса в ПроКредит Банк, Easy Pay, B-Pay меню на банкомат или Epay. Ще получите поканата си на посочения от Вас e-mail, след като получим плащането Ви.

Плащане чрез Easy Pay: Можете да заплатите за наше събитие във всички обекти на Easy Pay  с изключение на тези в бензиностанции OMV и куриерската фирма Econt. Кажете на служителя, който Ви обслужва, че типът плащане е „Превод по микросметка с идентификатор КИН”. Задължително попълнете следната информация в “основание за плащане” “Събитие (датата на събитието) – (име и фамилия)”

Преведете сумата на следната микросметка:
КИН: 4487480387

Плащане чрез B-Pay на банкомат: Активно е с дебитна или кредитна карта чрез B-pay. От менютата на банкомата изберете “Други услуги” – “B-pay”. Въведете код за зареждане
на микросметка 15005 и на следващия екран Булстат на титуляра на
микросметката – 202182393. Въведете сумата от 20 лв и потвърдете плащането с ПИН кода на картата.
След потвърждение на транзакцията, микросметката ще бъде заредена с въведената сума.
Важно! Моля, изпратени ни потвърждаващ е-мейл за плащането, тъй като името Ви не се изписва от банкомата.

Плащане чрез ePay: Ако плащате чрез ePay акаунт, задължително изберете “e-mail” от падащото меню “Информация, която получателят ще види за Вас” (aко сте се регистрирали с различен e-mail адрес, моля да ни уведомите на plovdiv@speeddating3.com). Системата поддържа плащане чрез карти с логото на MasterCard или Visa.

Плащане чрез банков превод или вноска на каса в ПроКредит Банк:

При плащане с банков превод задължително попълнете следната информация в полето “основание за плащане” “Събитие (датата на събитието) – (име и фамилия)”
Преведете сумата в лева на следната сметка:
ПроКредит Банк
BIC: PRCBBBGSF
IBAN: BG16PRCB92301041925412
Титуляр: Амарена Ивентс ЕООД 

 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg