Как най-бързо да ПРОВАЛИШ десет бързи срещи (част 1)

Публикувано в Speed Dating трикове, Uncategorized | 0 коментари

СЪВЕТИ ЗА ГОСПОДА

Идеалният мъж

 1. Колкото и притеснителна да е една първа среща, помни, че все пак отиваш на десет такива и напрежението ще е още по-голямо. Непрекъснато си повтаряй това на ум (че и на глас), за да може влизайки в заведението да си тотално изнервен и съсипан психически.
 2. Не се прибирай от работа вкъщи за бърз, освежаващ душ и чиста риза – какво толкова! За да се подсилиш, не забравяй по път да хапнеш един дюнер с мнооооого чесън. Така разговорът с дамата, на 30 см от твоето лице, ще е още по-вълнуващ. Особено за нея.
 3. Дезодорантът, парфюмът, ментовите бонбони и дъвки са за глезльовци. Цигареният мирис, алкохолните изпарения и парченца от зелевата салата за обяд по зъбите, дават на дамата по-точна представа какъв пич си.
 4. Влизайки в заведението, огледай обстойно дамите като наблегнеш на фигурата им, и хвърляй надменни погледи тип „аз съм над тия неща, ама айде да ви видим”.
 5. Не разговаряй с околните и най-добре се свий в някой отдалечен ъгъл. Все пак не си дошъл да се забавляваш, а работа да вършиш!
 6. Придвижвайки се от маса на маса, опитвай да влачиш крака отегчено и изморено. Нищо не показва по-добре колко си различен от останалите.
 7. Срещайки се с дама, която не отговаря на предварително и щателно изготвения от теб списък с физически характеристики, смръщи вежди, гледай лошо и опитай мълчаливо да посрещнеш и този удар на съдбата.
 8. По време на разговора, хвърляй погледи по съседните маси, за да видиш какво предстои. Дамата пред теб ще схване, че трябва да се постарае, за да ти задържи интереса.
 9. Усмихвай се презрително, гледай втренчено, покажи колко остроумен си по всяка тема, която дамата подхване. Прекъсвай я, когато не е права и и дай да разбере колко по-вярна е твоята гледна точка по всеки въпрос.
 10. Подлей вода на конкуренцията, като обясниш, че мъжете не струват, а ти си безценния диамант един на милион и е луда, ако не ти пише да”.
 11. Кажи и, че е най-готината тук, и така и така ще и пишеш „да”, направо да си размените телефоните веднага.
 12. Избери си стратегия за-дъл-жи-тел-но! Или си недостъпен и мистериозен, мълчиш, сумтиш, нищо не ти се разбира, говориш по странни философски въпроси за космическата енергия. Или си забавния веселяк с торбата вицове нон-стоп. Или си супер мъжът и въобще няма смисъл да си говорите, защото всичко вече ти е ясно. Или нямаш време за губене и да казва какво може да ти предложи, че опашката зад нея си върви.
 13. Не се ръкувай, не се представяй, не казвай „беше ми приятно” – подобни отживелици като правилата на етикета са, както казахме, за глезльовци.
 14. Разказвай интригуващи истории за секретарката си, гумите на колата си, вилата, която си строиш и как те прецакаха с цимента, колко пържени чушки си изял на обяд, колко те вълнува вечното дерби Левски-ЦСКА, как най-мразиш надути блондинки, и не забравяй упадъка на България и кой точно е виновен.
 15. Попитай я защо няма гадже. Жените обожават този въпрос.
 16. Задавай лични въпроси смело – подчертай, че са длъжни да отговарят!
 17. Пускай шеги на сексуална тематика. Мнооого вървят.
 18. Тръгни си по-рано. Дамите, които не са те срещнали, ще умрат от любопитство колко готин пич си сигурно.

снимка: azrainman

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg