Индексът „К”

Публикувано в По-добрите срещи | 0 коментари

В стремежа си да сближаваме хората ние се опитваме да им дадем възможност не само да общуват повече, но и да общуват по-добре. Вече писахме за проекта „По-добрите срещи”. Следващата ни стъпка в тази насока е индексът „К”.

Анализирахме резултатите на проведените до сега събития и използвахме натрупания опит, за да изведем алгоритъм за определяне за добро представяне на Speed Dating. Условно го нарекохме „Индексът К”. Вземаме в предвид множество фактори, сред които са броят „съвпадения”, броят получени „да”-та от участника, броят „да”-та за цялото събитие, възрастта на участника, възрастта на другите участници и други фактори. На база на тези данни формираме индекса К, чиито стойности ни показват дали за някой от участниците в дадено Speed Dating събитие би било полезно да работи върху начина, по който общува.

Сигурни сме, че това ще ни помогне да сближаваме хората повече!

 

 

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg