4 мита за Speed Dating

Публикувано в Speed Dating трикове | 2 коментари

влюбени мъж и жена

Мит номер 1: Мога да опозная човек за 8 минути

Често ни питат „ама как така ще опознаеш човек за 8 минути”. Истината е, че не можеш, и ние никога не сме твърдели обратното. Speed Dating разчита на създалата се химия и енергия между хората – това може да се усети само при живия контакт и съм уверен, че участниците в събитията ще го потвърдят. За 8 минути нямаш за цел да научиш всичко за събеседника си и да му/й предложиш брак. За тази кратка среща усещаш дали човекът ти е интересен, дали извиква емоция в теб и дали имаш желание да се видите отново. Разбира се, имаш време да попиташ неща, които са определящи за твоите връзки – „пушене, деца или каквото друго е важно за теб”.

Мит номер 2: Трябва да имаш проблем с общуването, за да участваш в Speed Dating

Всъщност е точно обратното – ако имаш проблем с общуването, няма смисъл да ходиш на Speed Dating. Първо поработи над уменията си. Тези събития ти дават възможност да се срещнеш с много хора за кратко време, но не те учат как да го правиш. Ако не можеш да общуваш с един човек, трудно ще общуваш и с 10. Затова Speed Dating събитията са най-подходящи за динамичните градски хора, които общуват с лекота!

Мит номер 3: Ако ме е заградил с „да”, вече съм го спечелила (отнася се и за двата пола)

Не се отпускай, когато получиш съвпадение, мислейки си, че тя вече е твоя (отнася се и за дамите и за господата). Ако мога да използвам футболната терминология, „да” в картончето не означава, че си победил, а че са те пуснали да играеш. Тепърва трябва да разкриеш колко си готин, романтичен и мъжествен. Така че, продължавай да показваш най-доброто от себе си!

Мит номер 4: Трябва да се получи от първия път

На едно събитие една от участничките ми каза по повод на един господин „ама той е идвал и преди”, с тон, който ми показа, че този факт лишава господина от шанс за друга среща. Все пак при бързите срещи, както и в реалния живот, има доза шанс. Срещаш 10 човека и ако с никой от тях не се е получило, това не значи, че ти има нещо. Има хора, които намират подходящ партньор от първия път и такива, които идват на повече събития. Не смятаме, че едните са по-лоши или по-добри от другите.

2 коментари

  1. Ама нали само веднъж можело да ходиш на такава среща за да не те гледат само тебе?

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg