Мисия перфектни срещи

Публикувано в По-добрите срещи | 0 коментари

Романтична вечеряЗа да дойдеш на speed dating, ти трябва малка доза кураж, доста любопитство и много желание да се забавляваш. А за да направиш страхотно впечатление дори и на една първа среща, ти трябва ценното умение да изразиш себе си по най-добрия начин.

На нашите speed dating срещи идват уверени, интересни, привлекателни хора. Но понякога това остава скрито сред вълнението от обстановката и притеснението при многобройните запознанства. А ние от сърце искаме всеки наш участник да се чувства „на място” и да може да се представи в най-добрата си светлина.

Затова стартираме “Проект: По-добрите срещи” с индивидуални съвети и препоръки за брилянтно представяне на първа (че и втора, и трета….) среща. Тук ще ти помогнем да откриеш как да впечатлиш човека срещу теб, така че да поиска да се видите отново!

Започваме и “Моята подобрена версия” с индивидуална консултация относно външния вид, начинът, по който да изглеждаме добре, и как да купуваме подходящо облекло.

Консултациите не се водят от психолог и не се занимават с личностното развитие и поддържането на отношенията. Те се водят от “dating coach” (“date doctor”, консултант за приятни срещи) и са първата малка крачка към това да бъдеш забелязван и харесван. Първото впечатление е незаменимо – предлагаме ти да го направиш незабравимо!

Съветите и препоръките ни ще ти послужат при първа среща и при всяка следваща; при романтична среща или при парти запознанства. Ще ти дадат увереност да се представяш интересно и да получиш покана (или съгласие) за втора среща.

Консултациите протичат в спокойна, неформална обстановка, в искрен и динамичен разговор.
Водят се от Криси (ааа, който е идвал на speed dating знае!), и са с гарантирано добронамерено, „усмихнато” отношение.

Ако искаш да подобриш общуването в личния си живот, разгледай по-подробно и се запиши тук:

 

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg